BESTELLING EN LEVERING

BESTELLING
Je kan een bestelling plaatsen via de website of door contact op te nemen met Vijverspecialist Geerlings. 

WEBSHOP
Wanneer je besteld in de webshop kun je de producten direct bestellen en bieden diverse betaal mogelijkheden. Vijverspecialist Geerlings stuurt de factuur na betaling via de email met de daarbij behorende orderbevestiging. Bij een bestelling in de webshop vind je de verzendkosten en BTW terug in de winkelwagen. Mocht je de producten willen ophalen adviseren wij je om te bestellen door contact op te nemen met ons.

CONTACT
Als je contact hebt gehad met Vijverspecialist Geerlings of een aanvraag heeft geplaatst voor een offerte. Zullen we deze opstellen. Na akkoord op de offerte zal de factuur opgemaakt worden. Na betaling van de bestelling zal deze in behandeling worden genomen. Wij adviseren bij grote orders altijd vooraf contact op te menen met Vijverspecialist Geerlings.

LEVERING
Wij hanteren in de basis de bestelling eerst betaald dient te worden voordat wij deze in productie nemen of verzenden. De levertijden zijn afhankelijk van onze voorraad. Wij doen ons best zo spoeding mogelijk producten na betaling te leveren. We proberen dit binnen 10 werkdagen te realiseren en bij gepersonaliseerde producten binnen 15 werkdagen. Maar hebben altijd de intentie om de producten binnen maximaal 30 dagen bij de klant te hebben.

Bestellingen worden verscheept met diverse postbedrijven. Wanneer je hebt gekozen voor bezorging ontvangt je een e-mail zodra Vijverspecialist Geerlings de bestelling heeft overgedragen aan het postorderbedrijf. Wanneer je hebt gekozen de bestelling af te halen krijg je een e-mail als de producten klaar staan. Vervolgens kan u een afspraak maken om deze af te halen.

Vijverspecialist Geerlings is niet verantwoordelijk voor verlies en/of schade van de verzonden goederen.