Prefab vijver

Bij Prefab vijvers wordt er vaak gedacht aan voorgevormde siervijvers of de wat grotere goudvisvijvers. Vandaag de dag zijn er Hdpe bouwers die op maat gemaakte bakken lassen van Hdpe, welke met warme en koude temperaturen erg vervormen, wanneer ze niet goed ondersteund of geplaatst worden. Wanneer ze wel goed geplaatst worden kunnen dit mooie bakken zijn. Er zijn nu ook vijverbouwers die complete polyestervijvers bouwen die Prefab bij de klant geplaatst worden. Deze vijvers moeten bij de klant nog worden afgewerkt en in veel gevallen nog worden voorzien van een filtersysteem.

Onze Prefab vijvers gaan verder !!!

De Prefab vijvers die wij bouwen zijn kant en klare vijvers die al voorzien zijn van een (geïntegreerd) filtersysteem en die op eventueel een paar draagpunten na, compleet afgewerkt zijn, zodat ze met een vrachtwagen met kraan in één keer bij de klant geplaatst kunnen worden. Dit gaat niet alleen om de kleine vijvers; het kan zonder moeite een bak zijn van 12m lang en 3,5m breed. Dit kan dus ook een mooi zwembadformaat zijn. Het is eventueel zelfs mogelijk dat we de vijver prefab in delen maken en de delen later bij de klant in de tuin koppelen. Dit verkort de plaatsing’s tijd aanzienlijk. en Wanner de klant ver bij ons vandaan woont zal dit met de huidige brandstof prijzen ook een hoop schelen kwa reiskosten.

Informeer naar de mogelijkheden of kom bij ons langs om een demo vijver te bewonderen met tal van verschillende soorten afwerking en geïntegreerd filter.