Over ProfiDrum

Profidrum is al meer dan 15 jaar een begrip in de koiwereld en de waterzuivering. Een Profidrum trommelfilter filtert het water automatisch doormiddel van een trommel met 70micron (vergelijkbaar met een koffiefilter) gaaspanelen. Door het waterniveau in de trommel te meten weet het systeem wanneer het doek vervuilt. Als dit gebeurt draait de trommel automatisch en spoelt het doek schoon in een afvoergoot. Profidrum is betrouwbaar door het gebruik van hoogwaardige producten. De interne delen zijn allemaal van rvs316 en de motoren komen uit de industrie. Het is niet voor niks dat ze over de hele wereld gebruikt worden en zelfs veel gebruikt worden bij onze grotere dierentuinen in Nederland.

ProfiDrum Vijverspecialist Geerlings
Sinds vorig jaar is Profidrum verkocht naar Engeland en worden deze filters ook daar gemaakt.
De laatste jaren hebben we steeds meer Profidrum filters geplaatst op vijvers en zwemvijvers dit omdat deze kwaliteit beduidend hoger en daardoor betrouwbaarder is dan de meeste filters in de markt.
Met de nieuwe productie in Engeland was het even de vraag wat mogelijk is voor de Nederlandse markt. Vanaf September dit jaar kunnen we zeggen dat Profidrum weer terug is in Nederland. We zijn importeur/verdeler geworden van Profidrum en zullen hiervoor ook alle onderdelen voor u op voorraad hebben.