Vijver check

Vijver checks wij komen op locatie om bij ziekte sterfgevallen troebel water eigenlijk alles wat wat er mankeert aan de vijver bij de klant kunnen wij zorgen voor een oplossing met een vijver check komen we op locatie kijken waar het probleem zit we nemen een monster van het water en we kijken onder de microscoop we kijken ook het systeem na of hier eventueel verbeteringen mogelijk zijn.

Naast de water check die we doen geven we ook advies hoe het water te verbeteren is zou zoeken we op of de parasieten kunnen vinden en welke er aanwezig zijn en welke medicijnen er nodig zijn om dit te verhelpen bij de vis ja over het algemeen hebben we voor elke ge formaat vijver medicatie bij ons zodat we snel kunnen schakelen.

Veel voorkomende problemen die we zien zijn parasieten in het voorjaar. Op het oog klein leidingwerk de kleine pomp installaties om het om de vijver goed te kunnen punten bij het functioneren een punt goed. Vaak heeft dit te maken met een lage visser bezetting maar naarmate de vissers groter zijn geworden dat dit minder functioneert hierbij kunnen we kijken wat er mogelijk is en een advies uitbrengen als er wonden op de vis zitten kunnen we dit onder verdoving behandelen om of op de juiste manier de vis voorbereiden zodat hij verder kan leven de kosten van de vijver check zij €60 inclusief voorrijkosten de kosten van de medicijnen komen hier nog bij over het algemeen kunnen wij binnen een week op locatie zijn dag.