Vijverspecialist Geerlings naar Japan

Vijverspecialist Geerlings gaat dit najaar naar Japan

Dit najaar gaan we een spannend avontuur aan! Voorheen haalden we onze prachtige koi via online veilingen en tussenhandelaren in Japan, maar deze keer stappen we zelf het vliegtuig in naar het land van de rijzende zon.

Het afgelopen jaar hebben we enkele geweldige nisai en Jumbo tosai koi weten te bemachtigen via de veilingen van Ogata tegen zeer redelijke prijzen. We willen meer van deze speciale koi in onze collectie en hopen deze opnieuw via online veilingen aan te schaffen. Maar, hierbij moeten we vermelden dat slechts een klein deel van onze voorraad beschikbaar zal zijn.

Daarom hebben we besloten om deze herfst zelf naar Ogata in het zuiden van Japan te reizen. Tijdens deze reis zullen we ook andere gerenommeerde kwekers bezoeken, zoals Sakai Fish Farm, Maruchiku en Beppu. Terwijl Sakai Fish Farm bekend staat om zijn top gosanke koi, verwachten we bij de andere kwekers ook betaalbare vissen te vinden die een geweldige aanvulling zullen zijn op elke vijver.

Voor de koi-liefhebbers die op zoek zijn naar een specifieke vis uit Japan, bieden we een unieke service. U kunt ons een zoekopdracht geven met uw gewenste soort, grootte, geslacht en budget, en we zullen via WhatsApp contact met u houden om de mogelijkheden te bespreken. Hoewel we niet in staat zijn om vissen van slechts enkele tientjes te vinden, hoeft het ook niet meteen om vissen van duizenden euro’s te gaan. Alles hangt af van de kwaliteit die u zoekt.

En voor onze gewaardeerde klanten die op zoek zijn naar koi van kwekers in het noorden van Japan, hebben we goed nieuws. We hebben nog steeds onze groothandel die de rondes doet bij die kwekers, dus ook daar kunnen we zoekopdrachten voor u vervullen.

Heeft u specifieke wensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@vijverspecialistgeerlings.nl of via telefoonnummer 0627416329. We staan altijd klaar om uw dromen van de perfecte koi waar te maken.

Bovendien nodigen we u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze winkel, waar momenteel prachtige exemplaren rondzwemmen. De koffie staat klaar, en ons ervaren team adviseert u graag bij het vinden van de koi die perfect bij uw wensen past. Bij ons gaat het niet alleen om wat u nu ziet, maar vooral om welke toekomst uw vis zal hebben. Met meer dan 20 jaar ervaring in de koi-verkoop en klantbezoeken, kunnen wij u hierin uitstekend adviseren.

Koi-liefhebbers, we kijken ernaar uit u te verwelkomen en uw dromen waar te maken!

Ik ga ermee akkoord dat Vijverspecialist Geerlings mijn persoonlijke gegevens, zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, verzamelt en gebruikt om mijn zoekopdracht voor Japanse Koi te verwerken. Ik begrijp dat deze informatie wordt gebruikt om contact met mij op te nemen en om de zoekopdracht uit te voeren zoals ik heb gespecificeerd.

Ik erken ook dat Vijverspecialist Geerlings mijn gegevens vertrouwelijk zal behandelen en niet zal delen met derden zonder mijn uitdrukkelijke toestemming, tenzij vereist door de wet.

De ingediende zoekopdracht is geen bindende overeenkomst voor aankoop, maar een verzoek om assistentie bij het vinden van de gewenste Koi. Eventuele aankopen worden afzonderlijk geregeld.

Door deze toestemming en overeenkomst te accepteren, ga ik akkoord met de voorwaarden zoals hierboven beschreven.