Nieuw Profidrum Verdeler/Dealer Nederland

Nieuw Profidrum Verdeler/Dealer Nederland

We zijn al een aantal jaar Leverancier van Profidrum trommelfilters. Sinds vorig jaar is het bedrijf Profidrum vanuit Nederland verkocht naar Engeland. Dit heeft mede door de Corona en Brexit geleid dat de communicatie tussen de nieuwe eigenaar en de Nederlandse markt stroef verliep. Zelf heb ik ik hier niet veel last van gehad aangezien ik door de Corona veel in de zwembad bouw zat en daarom even minder trommelfilters nodig had.

Persoonlijk heb ik bijna alle merken trommelfilters wel geplaats. Daarbij heb ik enorm veel verschil gemerkt in kwaliteit. Wat uiteraard soms ook logisch is als de prijs ook veel verschild. Maar ondanks dat een product goedkoper is moet het wel voor langere periode functioneren. Bij de vele concurrerende merken die ik heb geplaatst moest ik vaak(en nog steeds) terug voor service en reparaties. Dit heb ik eigenlijk nooit gehad met Profidrum.

Nu het weer drukker wordt in de koi en zwemvijvers wil ik mijn klanten weer een degelijk product kunnen leveren waar ikzelf volledig achter sta. Vandaar dat ik vorige maand met Jan (oud eigenaar van Profidrum) Naar Engeland ben geweest om de mogelijkheden voor de Nederlandse markt door te nemen.

Boot naar Engeland

Ik kan u met trots melden dat ik vanaf heden het Dealer schap voor Nederland heb. De eerste grote order is geplaatst en vanaf begin December zijn nagenoeg alle filtermodellen uit voorraad leverbaar. De reserve onderdelen probeer ik al eerder voorradig te hebben al zullen de laatste onderdelen daarvoor ook mee komen met de eerste grote zending uit Engeland.

Vrachtwagen vol Profidrum Degelijke Profidrum trommel Productie engeland