Origineel tuinproject

Origineel tuinproject

Voor een klant hebben we een origineel tuinproject afgerond. Zo waren de wensen een pergola, houten plantenbakken en een druppelsysteem.

Bijzondere pergola met 100 jaar oude deur

Doordat de tuin voorzien is van schuine lijnen, hebben we gekozen voor een driehoekige pergola. Deze bestaat uit robuuste douglas houten palen en een bijzonder deur project.

100 jaar oude deur

In de pergola is aan de schutting een meer dan 100 jaar oude deur uit India bevestigd. Deze teakhouten deur is rijk versierd en bevat zeer gedetailleerd houtsnijwerk. Om de deur te accentueren hebben we gekozen voor steenstrips. Dit geeft de deur het uiterlijk alsof je op vakantie bent in een warm mediterraans land. Er is een blauwe regen gepland, die als een natuurlijk afdak over de pergola gaat groeien.

Houten plantenbakken met druppelsysteem

Er zijn in de tuin op twee terrassen houten plantenbakken gemaakt. Deze zijn volledig geïsoleerd zodat planten beter beschermd zijn. In de plantenbakken zijn verschillende grassoorten geplaatst.Door de gehele tuin is een druppelsysteem aangelegd, waardoor met een druk op de knop de tuin wordt bewaterd.

Hulp nodig bij uw vijver of tuinproject? Ga dan naar het contactformulier