Exclusieve Open Dag bij Vijverspecialist Geerlings op 4 Mei 2024!

Exclusieve Open Dag bij Vijverspecialist Geerlings op 4 Mei 2024!

Opendag Vijverspecialist Geerlings

Ben je een liefhebber van koi vissen of heb je altijd al meer willen weten over deze fascinerende hobby? Goed nieuws! Na het overweldigende succes van vorig jaar, organiseert Vijverspecialist Geerlings opnieuw een unieke open dag voor alle koi enthousiastelingen. Op 4 mei 2024 ben je van harte welkom om deel te nemen aan een dag vol ontdekkingen, exclusieve producten en natuurlijk, onze prachtige Japanse koi.

Waarom deze open dag niet te missen is:

1. Exclusieve Inzichten en Producten Bij Vijverspecialist Geerlings geloven we in kwaliteit en innovatie. Tijdens de open dag kun je een kijkje nemen in onze uitgebreide winkel waar we onze eigen hoogwaardige koi voer en koiverzorgingsmiddelen aanbieden. Ontdek ook de ProfiDrum trommelfilters, erkend als de beste op de markt, en zie zelf waarom deze essentieel zijn voor de optimale verzorging van je koi en vijver.

2. Unieke Japanse Koi Collectie Ervaar de schoonheid van onze unieke collectie Japanse Koi. Elke vis is zorgvuldig geselecteerd en staat bekend om zijn schoonheid en gezondheid. Dit is je kans om meer te leren over de verzorging en het onderhoud van deze prachtige vissen, rechtstreeks van de experts en natuurlijk ook om een uniek exemplaar bij ons aan te schaffen.

3. Een Dag Vol Vermaak Geniet van heerlijke hapjes en drankjes gedurende de dag, waaronder de befaamde hamburgers van Koppelboerderij winkel uit Meteren. Het belooft een ontspannen en informatieve dag te worden waarbij je niet alleen kunt genieten van geweldig eten, maar ook van goed gezelschap en boeiende gesprekken met mede koi liefhebbers.

Locatie en Tijd De open dag vindt plaats op onze locatie aan de Korfgraaf 5, 4174 GL Hellouw. We openen onze deuren van 10:00 tot 17:30 uur. Of je nu een ervaren koi houder bent of net begint, deze open dag biedt voor ieder wat wils. Markeer 4 mei 2024 in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!